Avustralyada eğitim, dil eğitimi, üniversite eğitimi, sertifika eğitimi ve master eğitimi olarak sınıflandırılabilir. Avustralya üniversiteleri eğitim ve başarı yönünden kendini kanıtlamıştır ve bir çok üniversitesi dünya sıralamalarında ilk 100 içindedir.

Üniversite eğitimi olarak kayıt yaptırabileceğiniz bir çok program vardır, bu programların süreleri ilk yıl ingilizce hazırlık daha sonraki yıl bilimsel hazırlık ve buna ilaveten 3 yıl kendi eğitimi vardır. Bu konu hakkında detaylı bilgi için buradan yardım alabilirsiniz.

Avustralyada master eğitimi için öncelikle TOEFL veya IELTS skoru gerekmektedir. Ancak zaman kazanabilmek adına şartlı kabul almak yani kayıt tarihine kadar bu ikisinden birini sağlayabilmek gerekmektedir. Bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi için avustralyada master eğitimi sayfamıza göz atabilirsiniz.

Avustralyada dil eğitimi için önümüzde çok fazla ve farklı seçenekler mevcuttur. Burada önemli olan ingilizceyi tam olarak ne için öğrenmek istediğimizdir. Örnek verecek olursak akademik bir ingilizce eğitimi alıp daha sonrasında bir üniversiteye giriş yapmak için farklı programlar, çalıştığımız iş ile ilgili olarak veya gündelik iletişimi sağlamak adına almak istediğimiz eğitim için daha farklı bir okul, bütün bunların dışında hem dil eğitimi hem de turistik amaçlı gitmeyi planladığınız ders saatleri daha seyrek olan kurslar vardır. Avustralyada dil eğitimi için detaylı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.

Avustralyada sertifika eğitimi için ise yine çok fazla seçeneğimiz mevcuttur. Burada önemli olan belirlenen ihtiyaç ve ileri dönük katkısı. Buradan alacağınız sertifika eğitimleri ön lisans denkliği de bulundurmaktadır. Avustralyada sertifika eğitimi için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.